No box, no limits!
Beyond perception

The art of allowing...

Under många år har jag letat efter det bästa sättet att skapa det liv jag önskar mig. Det är så klart väldigt personligt för var och en hur vi definierar framgång, lycka och meningsfullhet.

Förändring går inte att skapa långsiktigt utan att ändra din självbild. I din självbild ligger alla nycklar till din framgång, men också alla hinder som håller dig borta från ditt önskade liv. Ditt viktigaste verktyg för att jobba med din självbild är dina känslor och hur du möter dem.

Vad är hemligheten?

Det finns ingen hemlighet! Varför skulle det vara hemligt för oss hur vi kan skapa vårt liv utifrån glädje, kärlek och lycka?  Lösningen är bara så enkel, så att de flesta av oss inte ens se den längre.
Vi behöver inte bli någon. Vi behöver bara tillåta oss själva att vara allt vi redan är för att därifrån skapa vår önskade framtid! 

Vi har växt upp i ett samhälle som lärt oss att vi måste bli någon. Vi måste vara bättre än andra för att lyckas i livet. Men vad händer öm man inte är bäst eller bra enligt samhällets normer? Jo, då lär vi oss att vi är sämre, eller till och med dåliga på en del saker. Utifrån den verklighet skapar vi vår självbild och tillhörande emotionerna. De avgör sedan vår framtid. Medvetet eller undermedvetet, om vi nu vill det eller inte...

Världen lär oss att vi måste ha mer för att kunna vara mer. Det visar sig att motsatsen är sann. 
Vi behöver bara tillåta oss själva att vara och känna allt vi redan är, för att kunna ha mer!

Boka ditt första (kostnadsfria) samtal här, så kan du själv avgöra om jag är rätt coach för just dig, just nu.

(Kolla gärna vad några av mina kunder har fått uppleva under "referenser" i menyn)

Varmt välkommen!
Jon

 

Framtiden behöver dig!


"Framtiden behöver dig" är en community för personlig utveckling, mening och framgång. 

Nyfiken? Klicka här!
 

Min första bok: "Kraften i ditt självledarskap!"

Efter ett katastrofalt 2016, sammanfattade jag under 2018 min egen mentala tillbakaresa. Jag blandade  egna insikter med mina erfarenheter som coach och den blandningen blev under 2018 boken: "Kraften i ditt själledarskap!"
Boken ger dig konkreta verktyg att bygga en bättre självbild och connecta mer med dig själv.

Boken hittar du till exempel här

Min andra bok: "Din framtid behöver dig!"

Manuset ”Din framtid behöver dig!” är ett manus som kan hjälpa läsaren att finna mening och glädje i livet. Manuset innehåller många vackra bilder som bidrar till att förmedla en känsla av harmoni. ”Din framtid behöver dig!” är en text som handlar bland annat om tankens kraft att förändra livet till det bättre. Manuset betonar även behovet av att förändra dagens samhälle, där många är sjukskrivna på grund av psykisk ohälsa. ”Din framtid behöver dig!” kan hjälpa läsaren att finna vägen till bättre hälsa och välmående, och på så sätt bidra till ett bättre och friskare samhälle.  ”Din framtid behöver dig!” främjar läsarens personliga utveckling och kan på så sätt sprida livsglädje. Manuset lyfter självbildens betydelse och belyser hur vår självbild påverkar vår framtid. Det är också en text om att inte döma – varken sig själv eller någon annan. En text om rädsla och kärlek, exkludering och inkludering. En vacker text med ett vackert budskap.

Bod.se

Kommer snart!!!
 

Transformationscoachning

Det finns olika möjligheter att samarbeta med mig. Det kan handla om ett eller flera tillfällen. 

Du bokar alltid ett första samtal (kostnadsfritt) för att känna efter om jag är rätt coach för dig och tvärtom. När vi är överens så bokar vi in tider för att sätta igång samarbetet. 

Prisexempel:
Ett coachsamtal 2400,- (90 minuter)
En hel dag one on one. 11200,- ( 7 timmar)
Längre samarbeten efter överenskommelse.

Du kan boka ditt första kostnadsfria samtal direkt online. (OBS! Detta är ett kortare samtal för att säkerställa att jag är rätt coach för just dig)

Boka din tid här. 

No box, no limits!