No box, no limits!
Beyond perception

The art of allowing...

Under många år har jag letat efter det bästa sättet att skapa det liv jag önskar mig. Det är så klart väldigt personligt för var och en hur vi definierar framgång, lycka och meningsfullhet.

Förändring går inte att skapa långsiktigt utan att ändra din självbild. I din självbild ligger alla nycklar till din framgång, men också alla hinder som håller dig borta från ditt önskade liv. Ditt viktigaste verktyg för att jobba med din självbild är dina känslor och hur du möter dem.

Vad är hemligheten?

Du behöver inte bli någon. Du behöver bara tillåta dig själv att vara allt du redan är för att därifrån skapa din önskade framtid! 

Du har förmodligen lärt dig att du måste bli någon. Du måste vara bättre än andra för att lyckas i livet. Men vad händer öm du inte är bäst eller bra enligt andras normer? Jo, då lär du dig att du är sämre, eller till och med dålig på en del saker. Eller möjligen ännu värre. Att du inte duger eller räcker till som person! Utifrån den verklighet skapar du sedan din självbild och den skapar din framtid!

Världen lär oss att vi måste ha mer för att kunna vara mer. Det visar sig att motsatsen är sann. Vi behöver bara tillåta oss själva att vara och känna allt vi redan är, för att kunna ha det som vi vill ha i livet!

Boka ditt första (kostnadsfria) samtal här, eller kontakta mig via mejl:
jon@nobox.nu.
(Kolla gärna vad några av mina kunder har fått uppleva under "referenser" i menyn)

Varmt välkommen!
Jon

 

Din framtid behöver dig!

Alla vill förändring, men ingen vill förändras! Vad hindrar oss från at leva som vi vill?

Denna unika gratis tjänst ger dig möjligheten att delta i våra digitala workshops.

Skicka en fråga eller din intresseanmäla gör du enklast genom e-post.

Mer info och möjligheten att ta emot tips, insikter och verktyg som hjälper dig att bygga ditt liv utfrån dina önskemål, hittar du genom att välja  "Din framtid" i menyn.

Värmt välkommen!

Min första bok: "Kraften i ditt självledarskap!"

Efter ett katastrofalt 2016, sammanfattade jag under 2018 min egen mentala tillbakaresa. Jag blandade  egna insikter med mina erfarenheter som coach och den blandningen blev under 2018 boken: "Kraften i ditt själledarskap!"
Boken ger dig konkreta verktyg att bygga en bättre självbild och connecta mer med dig själv.

Boken hittar du till exempel här

Min andra bok: "Din framtid behöver dig!"

Manuset ”Din framtid behöver dig!” är ett manus som kan hjälpa läsaren att finna mening och glädje i livet. Manuset innehåller många vackra bilder som bidrar till att förmedla en känsla av harmoni. ”Din framtid behöver dig!” är en text som handlar bland annat om tankens kraft att förändra livet till det bättre. Manuset betonar även behovet av att förändra dagens samhälle, där många är sjukskrivna på grund av psykisk ohälsa. ”Din framtid behöver dig!” kan hjälpa läsaren att finna vägen till bättre hälsa och välmående, och på så sätt bidra till ett bättre och friskare samhälle.  ”Din framtid behöver dig!” främjar läsarens personliga utveckling och kan på så sätt sprida livsglädje. Manuset lyfter självbildens betydelse och belyser hur vår självbild påverkar vår framtid. Det är också en text om att inte döma – varken sig själv eller någon annan. En text om rädsla och kärlek, exkludering och inkludering. En vacker text med ett vackert budskap.

Boken finns här: Bod.se


 

Transformationscoachning
Du bokar alltid ett första samtal (kostnadsfritt) för att känna efter om jag är rätt coach för dig och tvärtom. När vi är överens så bokar vi in tider för att sätta igång samarbetet. Det kan se olika ut beroende av upplägget.

Prisexempel:

  • En hel dag one on one. 11200,- ( 7 timmar)
  • Coachning under 6 månader (minst 9 timmar + gemensamt dokument) 15.900,-
  • Coachning under 12 månader (minst 18 timmar + gemensamt dokument) 29.9000,- 

Du kan boka ditt första kostnadsfria samtal direkt online. (OBS! Detta är ett kortare samtal för att säkerställa att jag är rätt coach för just dig)
Boka din tid här.  eller kontakta mig via e-post. Du kan också kontakta mig via sms 0731-577 507

Är du redo? 
Välkommen!

No box, no limits!