No box, no limits!
Beyond perception

Välkommen till din önskade framtid!

Under många år har jag letat efter det bästa sättet att skapa det liv jag önskar mig. Det är så klart väldigt personligt för var och en hur vi definierar framgång, lycka och meningfullhet. Faktum är att det inte spelar någon roll hur du vill att ditt liv utvecklar sig...Din självbild är alltid nyckeln till dina framgångar och din livskvalité.

Förändring går inte att skapa långsiktigt utan att ändra en del av din självbild. Tyvärr är din självbild detsamma som din identitet och i den ligger det värdet du har satt på dig själv.

Det betyder att du måste parkera en del av ditt värde tills den nya situationen har blivit verklighet. Det skapar därmed ett vacuum i din självkänsla och din kropp gör nu allt för att påminna dig om din "gamla" självbild. 

Tror mig! Jag har själv varit där många gångar... 

Vad är hemligheten?

Det finns ingen hemlighet! Varför skulle det vara hemligt för oss hur vi kan skapa vårt liv utifrån gjädje, kärlek och lycka?  Lösningen är bara så enkel, så att de flesta av oss inte se den längre.
Vi behöver inte bli någon. Vi behöver bara tillåta oss själva att vara allt vi redan är!!!

Vi har växt upp i ett samhälle som lär oss att vi måste bli någon. Vi måste vara bättre än andra för att lyckas i livet. Men vad händer öm man inte är bäst enligt samhällets normar? Jo, då lär vi oss att vi är  sämre, eller till och med dåliga på en del saker. Vi bygger vår självbild med hjälp av våra tolkningar av våra erfarenheter och den självbilden avgör sedan vår framtid. Medvetet eller undermedvetet, om vi nu vill det eller inte...

Världen lär oss att vi måste ha mer för att kunna vara mer. Det visar sig att motsatsen är sann. 
Vi måste tillåta oss själva att vara allt vi redan är, för att kunna ha mer!

Boka ditt första (kostnadsfria) samtal här, så kollar vi hur du kan bygga din önskade framtid utifrån allt som är meningsfullt för just dig!

(kolla gärna vad några av mina kunder har fått uppleva under "referenser" i menyn)

Varmt välkommen!
Jon

 

Transformationscoachning

Det finns olika möjligheter att samarbeta med mig. Det kan handla om ett eller flera tillfällen. 

Du bokar alltid ett första samtal (kostnadsfritt) för att känna efter om jag är rätt coach för dig och tvärtom. När vi är överens så bokar vi in tider för att sätta igång samarbetet. 

Prisexempel:
Ett coachsamtal 2400,- (90 minuter)
En hel dag one on one. 11500,-
Längre samarbeten efter överenskommelse.

Du kan boka ditt första kostnadsfria samtal direkt online.

Boka din tid här. 

Kraften i ditt självledarskap!

Efter ett katastrofalt 2016, sammanfattade jag under 2018 min egen mentala tillbakaresa. Jag blandade  egna insikter med mina erfarenheter som coach och den blandningen blev under 2018 boken:
 "Kraften i ditt själledarskap!"

Boken ger dig konkreta verktyg att bygga en bättre självbild och connecta mer med dig själv.

Boken hittar du till exempel här
No box, no limits!