Landa - Vila - Växa

Kraften i ditt självledarskap!

Efter ett katastrofalt 2016, sammanfattade jag under 2018 min egen mentala resa. Jag blandade egna insikter med mina erfarenheter som coach och den blandningen blev under 2018 boken: "Kraften i ditt självledarskap!"
Boken ger dig en djupare förståelse kring varför dina resultat och din livskvalitet alltid är en direkt reflektion av din självbild.

Boken hittar du till exempel
här

Din framtid behöver dig!

Manuset ”Din framtid behöver dig!” är ett manus som kan hjälpa läsaren att finna mening och glädje i livet. Manuset innehåller många vackra bilder som bidrar till att förmedla en känsla av harmoni. ”Din framtid behöver dig!” är en text som handlar bland annat om tankens kraft att förändra livet till det bättre. Manuset betonar även behovet av att förändra dagens samhälle, där många är sjukskrivna på grund av psykisk ohälsa. ”Din framtid behöver dig!” kan hjälpa läsaren att finna vägen till bättre hälsa och välmående, och på så sätt bidra till ett bättre och friskare samhälle.  ”Din framtid behöver dig!” främjar läsarens personliga utveckling och kan på så sätt sprida livsglädje. Manuset lyfter självbildens betydelse och belyser hur vår självbild påverkar vår framtid. Det är också en text om att inte döma – varken sig själv eller någon annan. En text om rädsla och kärlek, exkludering och inkludering. En vacker text med ett vackert budskap.

Boken finns här:
Bod.se


 

 Coachning ungdomar

En tjänst för dig som är mellan 12 och 20 år.
 
Många ungdomar kämpar idag i det dolda. Det kan vara på grund av skolsituationen, hemmasituationen, eller andra erfarenheter som har satt sina spår. Det kan vara jobbigt nog att vara ungdom. Känslan av ett utanförskap och en dålig självkänsla leder inte sällan till en negativ spiral. Men den går att vända!  

Boka en kostnadsfri tid för ett mycket värdefullt samtal och låt oss tillsammans kolla på ett individuellt upplägg utifrån behovet som finns.

Varmt välkommen att kontakta mig.

E-post: jcarnesten@gmail.com
Telefon: 0731-577 507

 

 Coachning 1 on 1

Ett enklare sätt att vara dig själv!

Du har alla möjligheter inom dig. Jag hjälper dig att upptäcka vägen dit du vill komma. 

Varmt välkommen att kontakta mig.

E-post: jcarnesten@gmail.com
Telefon: 0731-577 507

 

 7 Steg Till Autentiskt Självledarskap


Autentiskt självledarskap betyder:
  • Att du ger uttryck för dina etiska värderingar i både ord och handling, på ditt alldeles egna unika sätt.
  • Att du inte längre styrs av andras förväntningar, normer eller krav.
  • Att du leder dig själv och andra utifrån ett tydligt syfte och en djup förståelse för symbiosen mellan din självbild, ditt eget ansvar och dina resultat i livet. 

Mer information hittar du under fliken
Autentiskt Självledarskap i menyn.

Varmt välkommen att kontakta mig.

E-post: jcarnesten@gmail.com
Telefon: 0731-577 507

 

No box, no limits!