Referenser

Dagen med Jon fick mig att se att det jag föreställt mig varit en stor och tung dörr att slå in, egentligen var ett draperi. 
Och att den som hindrat mig från att gå igenom draperiet var jag själv. 
Jon lotsade mig igenom processen så att jag äntligen såg dörren för vad det var. 
Jon speglade och bekräftade mina känslor,och fick mig att inse att mina känslor från förr inte definierar mig. Det är upplevelser som hjälpt till att forma vem jag är idag, men det är inte den jag är. Jag duger, jag är kärlek. 

FK

Mötet med Jon var oerhört omtumlande och stort. Han hjälpte mig att våga plocka fram det där jag knappt vågar erkänna för mig själv och samtidigt känna innerlig självkärlek.
Jon ser och hör på djupet och är fantastisk bra på att plocka fram det jag sa utan att jag själv riktigt hörde.

Jag har mött många coacher och terapeuter genom åren men Jon är exceptionellt bra och som har lett till förändring som genuin självkärlek, insikt om vad och vart jag vill.

Jag är väldigt tacksam för att jag kom i kontakt med Jon och gav mig hans coaching i present till mig själv – och i förlängningen min son och andra i min omgivning.

Wow!

CP

Vi gjorde en övning där jag fick möte mina känslor, gå vidare, acceptera och se vad det gett mig. Byta känsla inför det. 
Tidigare har jag inte kunnat prata om det utan att det huggit till i bröstet eller att jag börjat gråta. Men efter idag så är det onda borta. 
På vägen hem kunde jag prata om det utan att känna mig ledsen. Nu kände jag mig istället lugn. Vilket känns helt fantastiskt och som en lättnad att det kan kännas så. 
Det känns som jag har en annan grund att stå på. Jag är så glad att jag vågade. 
Tack Jon för all hjälp på vägen. 

Fia
Välkommen att kontakta mig:
E-post: jcarnesten@gmail.com 
Telefon: 0731-577 507
No box, no limits!